SZÁLLÍTÁS

fuvarozóSokéves keresés és nagyon sok rossz tapasztalat után - már több mint 15 éve - rátaláltunk arra a közeli és számlaképes magánfuvarozóra, akit bátran merünk Önöknek is ajánlani. A tapasztalatok szerint nemcsak elviszi tőlünk az árut, hanem az sérülésmentesen és a megbeszélt időben meg is érkezik a megbízókhoz. A szállítási vagy vásárlási feladatokhoz szükséges PÉNZT is nyugodtan rá lehet bízni, és akkor sincs kétségbe esve, ha valamilyen gond adódik, vagy ha valamit erősen meg kell fognia. Több jót már nem is merek róla írni, mert még azt gondolják, hogy jutalékért teszem. Minden további dicséret helyett az adatai:


  BŐDY ISTVÁN magánfuvarozó mobil: 20/938-5508

EGYEDI LAPMÉRETEK

A STANDARD lapméreten túl további - a STANDARDnál kisebb és nagyobb - lapokat is árusítunk EGYEDI lapméret elnevezéssel. Ezek méretei mindig lefelé - a vevő javára - és cm-re kerekítettek.

VEVŐMÉRETEK (csak a PARAPLEX plexi lapoknál!)

Elsősorban a kisebb méretű lapok vagy kis mennyiségek vásárlása esetén javasolt. Ha Ön a VEVŐMÉRET mellett dönt, akkor csak azt a lapméretet kell kifizetnie, amire ténylegesen szüksége van. VEVŐMÉRET esetén a vásárolt lap méretétől függően két különböző - de az ALAPÁRnál magasabb - áron számlázunk.

MÉRETREVÁGÁS

SZÁMÍTSON RÁ!      Minden vágásnál "elfogy" 4-5 mm a táblából - a fűrésztárcsák vastagsága miatt.

  1. Előre rajzoljon le mindent, és a számításoknál következetesen vagy mm-t, vagy cm-t alkalmazzon.
  2. Utána telefonon és faxon egyeztessen a raktáráruházzal - ha kell módosítson - majd egyeztessen újra.
  3. Olyan nagyméretű számokkal írt és jól olvasható szabási tervet és/vagy kész méretlistát készítsen, amiből a lapszabászat az Ön távollétében is egyértelműen és gyorsan végezheti a munkáját.
a méretrevágás CSAK A TELJES VÉTELÁR KIFIZETÉSE UTÁN KEZDŐDHET EL!

A méretkínálat minden STANDARD és EGYEDI méretű lapjához Önnek jár nálunk 1 db INGYENES derékszögű vágás - mely lehet hossz, vagy keresztirányú is. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy nagyméretű műanyaglap vásárlása esetén könnyebben elszállítsa az anyagot, vagy akár a további felhasználási (beépítési) méret optimális elővágása is megtörténhet így.
Ha az ingyenes vágáson túl még további derékszögű vágásokat is igényel - és erre a lehetőségeink adottak - akkor ennek a díja bruttó 2 Ft/cm. A méretrevágást külön tételként számlázzuk. Ha a vágások mennyisége jelentős, vagy sok az azonos méret, akkor a méretrevágás díjából engedményt is adunk.
sorköz A méretrevágás pontosságát és a derékszögűséget az ipari lapszabászgépeink tűrései meghatározzák, de általában vágásirányban -0; +2 mm, szögben pedig 0,5° a tartható tűrés. A vágási felület a lapélen is egyenletes lesz, azonban ez a minőség még nem azonos az élmarással, élcsiszolással, vagy élpolírozással.
FIGYELEM! 50 métert meghaladó mennyiségű méretrevágásánál a hosszabb munkaidő szükséglet miatt                      már előre időpontot kell egyeztetni a vágást végző raktáráruházi munkatársakkal!
helyköz
www.paralel.hu/prospektusok/szolgaltatasok SZOLGÁLTATÁSOK - 1 2014.09.23
PARALEL GM Kft. iroda: 1054 Budapest, V., Zoltán u. 13. 3. em. irodai tel:   30-20-700 irodai fax: 269-4124
raktáráruház: 1106 Budapest, X., Jászberényi út 24. raktári tel:   262-9965 raktári fax: 431-8479
www.paralel.hu raktáráruházunk a KIPSZER telepén található info@paralel.hu